ProvenienÅ£a cuvântului Tirol, care vine de la regiunea austriacă pe care am vizitat-o în câteva rânduri, ÅŸi care m-a impresionat în aÅŸa fel încât am pornit să deschid un local inedit, în care preparatele tradiÅ£ionale româneÅŸti, gătite "ca acasă" să predomine.
TotuÅŸi pentru că purtăm un nume austriac - Bistro Tirol - în meniu vor exista în procent de până la 15 % reÅ£ete cu specific austriac, dintre care specialitatea recomandată va fi ÅŸniÅ£elul tirolez care, potrivit tradiÅ£iei, are dimensiunile mai mari decât farfuria pe care este servit.
Orientat spre genul de a alege unul din cele 2/ 3 feluri din meniul zilei, sau în eventualitatea în care se doreÅŸte un alt preparat, se poate alege inclusiv dintre produsele expuse în vitrina caldă (supe, ciorbe, tocăniÅ£e, sosuri, garnituri, deserturi etc). Ne propunem să oferim clientului nostru o gamă cât mai diversificată de bucate ÅŸi gustări preparate în totalitate din materii prime cât mai naturale ÅŸi ecologice.

Bistro Tirol asigură o atmosferă unică, prin felul în care este structurat pe cele două nivele. Parterul clădirii este destinat activităţii specifice, având o capacitate de aproximativ 60 locuri, iar la etaj dispunem de o sală care beneficiază de lumină naturală, poate găzdui 50 de persoane, este amenajată atât pentru evenimente/aniversări într-un cadru mai restrâns/privat, cât ÅŸi pentru o ÅŸedinţă sau un training, o conferinţă de presă sau un workshop. Sala este dotată cu videoproiector, ecran de proiecÅ£ie, flipchart, instalaÅ£ie de sonorizare, internet, climatizare, oferind ÅŸi alte servicii, astfel încât fiecare clipă petrecută în Bistro Tirol să reflecte întocmai preocuparea noastră pentru cadumneavoastră să beneficiaÅ£i de tot ce este mai bun.

Primul bistro de tip austriac din Arad, îÅŸi va deschide porÅ£ile după jumătatea lunii ianuarie, pe str. Petru RareÅŸ nr 76, unde sunteÅ£i aÅŸteptaÅ£i de o echipă profesionistă de Luni până Vineri, între 9.00 - 18.00, iar Sâmbăta între 9.00 - 14.00.
ProvenienÅ£a cuvântului Tirol, care vine de la regiunea austriacă pe care am vizitat-o în câteva rânduri, ÅŸi care m-a impresionat în aÅŸa fel încât am pornit să deschid un local inedit, în care preparatele tradiÅ£ionale româneÅŸti, gătite "ca acasă" să predomine.
TotuÅŸi pentru că purtăm un nume austriac - Bistro Tirol - în meniu vor exista în procent de până la 15 % reÅ£ete cu specific austriac, dintre care specialitatea recomandată va fi ÅŸniÅ£elul tirolez care, potrivit tradiÅ£iei, are dimensiunile mai mari decât farfuria pe care este servit.
Orientat spre genul de a alege unul din cele 2/ 3 feluri din meniul zilei, sau în eventualitatea în care se doreÅŸte un alt preparat, se poate alege inclusiv dintre produsele expuse în vitrina caldă (supe, ciorbe, tocăniÅ£e, sosuri, garnituri, deserturi etc). Ne propunem să oferim clientului nostru o gamă cât mai diversificată de bucate ÅŸi gustări preparate în totalitate din materii prime cât mai naturale ÅŸi ecologice.

Bistro Tirol asigură o atmosferă unică, prin felul în care este structurat pe cele două nivele. Parterul clădirii este destinat activităţii specifice, având o capacitate de aproximativ 60 locuri, iar la etaj dispunem de o sală care beneficiază de lumină naturală, poate găzdui 50 de persoane, este amenajată atât pentru evenimente/aniversări într-un cadru mai restrâns/privat, cât ÅŸi pentru o ÅŸedinţă sau un training, o conferinţă de presă sau un workshop. Sala este dotată cu videoproiector, ecran de proiecÅ£ie, flipchart, instalaÅ£ie de sonorizare, internet, climatizare, oferind ÅŸi alte servicii, astfel încât fiecare clipă petrecută în Bistro Tirol să reflecte întocmai preocuparea noastră pentru cadumneavoastră să beneficiaÅ£i de tot ce este mai bun.

Primul bistro de tip austriac din Arad, îÅŸi va deschide porÅ£ile după jumătatea lunii ianuarie, pe str. Petru RareÅŸ nr 76, unde sunteÅ£i aÅŸteptaÅ£i de o echipă profesionistă de Luni până Vineri, între 9.00 - 18.00, iar Sâmbăta între 9.00 - 14.00.